Zásuvkové panely

produkty

K čemu slouží elektrické zásuvkové panely.

Zřejmě se vám to již také stalo. Sedíte u stolu a máte vybitý telefon. V ruce nabíječku a přemýšlíte kam s ní. Protože v jedné zásuvce u stolu je počítač, ve druhé tiskárna a vy telefon potřebujete mít po ruce. Nebo jiný případ. Sedíte s kolegy v jednačce. Jeden chce nabíjet notebook, druhý se potřebuje připojit na síť, třetí k TV… Požadavků na připojení je moc a zásuvek málo.

Řešením na tyto trable jsou elektrifikační přípojné panely. Díky nim budete mít po ruce nejen 230 V, ale např. také USB, HDMI, datové přípojky nebo VGA.

Nejrychlejším a nejjednodušším řešením jsou přípojné panely, které se namontují do otvoru na průchodku v pracovní desce vašeho stolu. Prostě vyjmete průchodku a nahradíte ji kulatým panelem PGCZ 022, který má jednu elektrickou zásuvku, USB nabíječku a USB 3.0 pro připojení do Vašeho PC pod stolem. To vše máte po ruce, a ještě to navíc pěkně vypadá.

Panel PGCZ 022 do průchodkyPanel PGCZ 022 do průchodky

Nestačí vám jedna zásuvka? Tak si vyberte PECZ 001, který nabízí zásuvky dvě a k tomu dvě USB. Ten se uchycuje k hraně pracovní desky.

„Vyšší level“ jsou elektricky otočné zásuvkové panely. Pro jejich montáž se v pracovní desce musí vyříznout otvor. Jeho umístění záleží na vás. A proč otočné? Protože když panel nepoužíváte, tak zásuvky jsou otočeny k podlaze a na pracovní desce je vidět pouze elegantní kryt. Když zásuvky potřebujete, tak stisknete tlačítko, panel se otočí a nabídne vám přípojná místa.

Otočný panel zavřenýOtočný panel otevřený

Konfigurace zásuvek je od výrobce pevně daná a vy si vyberete model, který má přípojná místa podle vaší potřeby Například panel s označením BTCZ 014 nabízí konfiguraci 230V, LAN, VGA, USB a HDMI. Pokud ale potřebujete pouze elektrické přípojky, je pro vás ideální BTCZ 010, který má hned čtyři. V nabídce máme 18 druhů, takže opravdu je z čeho vybírat.

BTCZ 15BTCZ 10

Pokud si chcete sestavu přípojných míst navolit sami, tak pro vás máme konfigurovatelné přípojné panely. Ty mají z jedné poloviny pevně umístěné elektrické přípojky a druhou polovinu tvoří volný prostor, kam si můžete umístit moduly přípojných míst. K dispozici máte 8 modulů, které můžete mezi sebou libovolně kombinovat. Nejsou otočné, pouze pevné nebo vyklápěcí a pro jejich instalaci je třeba vyříznout montážní otvor v pracovní desce stolu.

Výměnné moduly KPK do panelů KPPKPP 4

Takže už žádné zoufalé hledání volné zásuvky! Věnujte se důležitějším věcem.

Související

Zdravé kancelářské stoly

produkty

Zdravé kancelářské stoly

Kancelářské stoly MOTION ERGO jsou elektricky výškově stavitelné. Využití naleznou, spolu s ostatními řadami kancelářského nábytku HOBIS, ve všech kancelářských prostorech.

Zobrazit článek